Familie fotoshoot met de gezusters Werner - Martijn Koekkoek

Familie fotoshoot met de gezusters Werner

We hadden het er stiekem al vaker over gehad. Een leuke familie fotoshoot doen met 1 of meerdere nichtjes van mijn vrouw. Het zijn leuke meiden, dus dat zou vanzelf moeten gaan. Op een willekeurige zaterdag in februari hadden we afgesproken. Een flinke groep mensen, want ze namen ook hun partners mee. Dat werd dus totaal 5 mensen. Sabine, Yvette/Rob en Carola/Martijn. Ze zijn erg muzikaal ingesteld, dus ik heb ze gevraagd de instrumenten mee te nemen. Dan konden we daar ook nog wat creatieve foto's mee maken. De dag voordat de fotoshoot gepland was had ik een verkeerde beweging gemaakt en mijn rug werkte niet meer mee (niet zoals ik het gewend was). Het was dan ook nog even spannend of het wel goed zou komen met het plan om foto's te gaan maken. Je rug moet het wel doen als je moet slepen met studioapparatuur, achtergronden, etc. Gelukkig voelde ik mij de volgende ochtend al stukken beter. Al met al zijn we 6 uur bezig geweest met foto's maken. Een geweldig leuke sessie!

Powered by SmugMug Log In